Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Audit informatic

Audit informatic

Prevenire si imbunatatire

 

Servicii de audit informatic si strategie de optimizare a infrastructurii IT existente din punct de vedere al operativitatii echipamentelor si al securitatii datelor.

 

Pentru o buna desfasurare a activitatilor curente, orice business are nevoie de eficienta si confort. Scopul auditului este stabilirea situatiei de fapt a infrastructurii dumneavoastra IT impreuna cu solutiile optime de imbunatatire a performantei.

 

 Servicii de audit informatic:

  • evaluarea topologiei si a echipamentelor active de retea
  • analiza serviciilor de retea si a utilizarii resurselor de calcul existente
  • analiza de securitate pentru servere, echipamente si statii de lucru
  • evaluare si analiza a procedurilor IT existente

 

 

Mentenanta IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

Problemele cele mai mari cand angajezi pe cineva sa se ocupe de IT este ca de multe ori e indisponibil. Intervin concedii medicale, concedii de odihna, traininguri sau deplasari. Constati ca in felul asta in multe perioade nu reusesti sa lucrezi la eficienta maxima si poate deveni frustrant. Din punctul nostru de vedere, cel mai mare avantaj pe langa costurile mai reduse este ca o firma nu pleaca niciodata in concediu. Nu cu totul, in orice caz.

 

Florin Barbu – Cador Romania

Cred ca principalul motiv care ne-a condus la decizia de a colabora cu cineva pentru suport tehnic IT a fost dimensiunea la care ajunsesem. Devenise clar ca nu era rentabil sa tot angajam oameni in functie de numarul de statii pentru care aveam nevoie de suport in urma unui audit informatic. Intuiam ca nivelul calitatii serviciilor scadea odata cu cresterea numarului de sisteme, dar ne-am dat seama de adevarata diferenta abia dupa ce am inceput sa colaboram cu Krom. A fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat la inceput de drum.

 

Catalin Ionescu – Codecs Romania

Service calculatoare+40 0723 016 455

Service calculatoaresales@krom.ro