Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Consultanta IT

Consultanta IT

Siguranta si eficienta

 

Krom va ofera servicii de consultanta IT precum si identificarea strategiilor potrivite pentru exploatarea eficienta a infrastructurii IT.

 

Servicii de cercetare si evaluare a solutiilor IT de care are nevoie afacerea dumneavoastra, consultanta IT & C si management de proiect pentru migrari de servicii sau imbunatatiri ale infrastructurii. Fie ca este vorba de hardware sau software, ne vom asigura ca alegeti cel mai competitiv furnizor de echipamente sau aplicatii. Va asistam in toate fazele procesului de achizitie, astfel incat  sa alegeti solutia optima care sa raspunda nevoilor dumneavoastra la cele mai bune preturi.

 Servicii de consultanta IT & C:

  • analiza si strategie de implementare pentru solutii hardware si aplicatii
  • managementul proiectelor de implementare pentru downtime minim
  • implementare si integrare a solutiilor alese, atat hardware cat si software
  • planificare si consultanta IT&C pentru asigurarea datelor onsite si offsite
  • analiza si strategie pentru revenirea in urma dezastrelor
  • recomandari de bune practici IT pentru angajati
  • solutii recomandate pentru ameliorarea deficientelor existente
  • strategie de upgrade la standarde corespunzatoare pietei

 

 

Mentenanta IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

Am fost pusi in situatia inevitabila de a ne muta din cauza ca noul efectiv nu mai incapea in sediul vechi. Ne-a fost greu pana ne-am dat seama ca aveam nevoie de consultanta IT ca sa ne evaluam nevoile si sa estimam costurile pentru amenajarea noului sediu. Odata mutati, ne-a atras perspectiva continuarii colaborarii si iata-ne aici si acum.

Claudiu Pop – POP & Partners

Cred ca problema cea mai mare e ca din dorinta de a optimiza cheltuielile, se neglijeaza foarte mult aspectele tehnice ale unui business. Am aflat asta pe propria piele cand a trebuit sa ne dezvoltam propriul CRM. Initial am vrut sa tinem totul in-house, atat aplicatia cat si baza de date cu clienti. Am avut inspiratia sa ne sfatuim si cu departamentul de consultanta IT de la Krom inainte sa decidem si am inteles ca e mult mai convenabil sa gazduim serviciile in exterior decat sa cheltuim inutil pentru infrastructura.

 

Radu Sache – G&M Grup

Departamentul de HR a decis in 2007 ca e nevoie sa angajam un al treilea om pentru intretinerea calculatoarelor si tot ce inseamna tehnica de calcul din firma. Ne-am dat seama atunci ca asta implica cheltuieli prea mari si am inceput sa cautam alternative. Am inceput colaborarea cu Krom treptat de-a lungul catorva luni, dar in final lucrurile au mers bine si cred ca a fost decizia potrivita la momentul potrivit.

 

Severina Nicolescu – Romfashion

Am inceput activitatea in 2005 pe vremea cand piata era realmente in plina expansiune. Asta a condus si la dezvoltarea noastra foarte rapida. Pe masura ce realizam ca nevoile noastre cresc, mai adaugam cate un echipament in birou. Am ajuns sa parafam dealul pentru consultanta IT cu cei de la Krom absolut intamplator, dar rezultatul a fost ca am externalizat toate serviciile care nu erau neaparat necesare la sediu si dupa aproape zece ani functionam in acelasi spatiu.

 

Adrian Antochi – Bluzat.ro

Service calculatoare+40 0723 016 455

Service calculatoaresales@krom.ro