Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Outsourcing  IT

Externalizare Servicii IT

Calitate si Eficienta

Krom ofera servicii profesionale de externalizare IT (outsourcing) pentru companiile din Bucuresti si imprejurimi.

Aceste servicii sunt dedicate companiilor care doresc sa isi reduca costurile cu personalul IT.

 

Cu un partener precum Krom nu veti mai avea grija mentenantei statiilor de lucru, a retelei de calculatoare sau a serverelor dumneavoastra. Specialistii nostri vor veghea ca toate echipamentele sa functioneze in parametri optimi.

Avantajele externalizarii IT

Cel mai mare avantaj pentru o companie care alege outsourcingul IT  este reducerea semnificativa a costurilor, atat cele fixe precum salariile cat si cele variabile, precum traininguri sau specializari pentru personalul propriu.

 

Un alt avantaj il reprezinta suportul tehnic asigurat 24/24, indiferent de situatie. Providerul de servicii IT ofera un timp de reactie rapid, interventiile putandu-se realiza atat remote cat si la fata locului.

 

Semnand un contract de mentenanta IT cu Krom, veti beneficia de un audit informatic in urma caruia specialistii nostri vor veni cu propuneri de inbunatatire a intregii infrastructuri, astfel incat afacerea dumneavoastra sa functioneze in parametri optimi.

 

Externalizarea serviciilor IT este o solutie scalabila pentru orice tip de business, putand oricand sa eliminati sau sa extindeti o anumita gama de servicii atunci cand acest lucru se impune.

 

In plus, ne asumam contractual calitatea serviciilor pe care le prestam pentru dumneavostra.

 Servicii de Externalizare IT disponibile :

 

 

Externalizare  IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

Am inceput colaborarea cu cei de la Krom in anul 2003 pe vremea cand lucram pe cont propriu. La momentul acela, desi erau o echipa mica, au reusit sa ne ofere servicii de Externalizare IT de calitate la un pret rezonabil. Intre timp am crescut, atat noi, cat si ei, dar standardul autoimpus a ramas acelasi .

Mircea Risnoveanu – Aaylex Trading

In momentul in care am inceput sa avem probleme atat cu computerele cat si cu reteaua propriuzisa am realizat ca avem nevoie sa externalizam serviciul IT pentru a fi scutiti de neplacerile provocate de functionarea defectuoasa a infrastructurii.  Am ales Krom, care s-a dovedit un partener strategic de nadejde.

 

Alexandra Costache – Sitaru & Asociatii

 

Colaboram cu cei de la Krom inca din 2010. Am fost atunci nevoiti in urma unei preluari externe apelam la un provider care ofera servicii de externalizare IT. Desi am avut mai multe variante, in urma unei recomandari am ales sa colaboram cu Krom. S-au ridicat la nivelul asteptarilor si speram sa tina pasul si in continuare.
 Andrei Ciubotaru – AB Construct

Service calculatoare+40 311 012 049 / +40 768 195 377

Service calculatoaresupport@krom.ro