Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Mentenanta IT

Mentenanta IT

Mentenanta IT facuta simplu si personalizat

 

Mentenanta IT, administrare si optimizare a statiilor de lucru, a serverelor, a echipamentelor de retea, a accesoriilor si a terminalelor mobile.

 

Stim ca bunul mers al unei afaceri este dictat de eficienta infrastructurii IT si nimic nu ne va sta in cale atunci cand vine vorba de operativitatea businessului dumneavoastra.

 Servicii de mentenanta IT:

  • Instalare si mentenanta calculatoare (hardware / software)
  • Instalare, optimizare si mentenanta IT  a echipamentelor de scanare / printare
  • Instalare, securizare si intretinere a echipamentelor active de retea
  • Implementare, gestionare si mentenanta IT a infrastructurii de retea
  • Implementare, mentenanta IT si administrare servere Linux / Windows / Macintosh
  • Implementare, gestionare si intretinere a solutiilor de asigurare a datelor

 

 

Mentenanta IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

I-am cunoscut pe cei de la Krom in anul 2003 pe vremea cand lucram pe cont propriu. Tot ca un departament de mentenanta IT extern functionau si atunci, doar ca echipa lor era mult mai mica. Mi-a placut ca reuseau sa fie profesionisti si degajati in acelasi timp. Probleme apar mereu, atat la servere cat si la statiile de lucru, e important doar sa le poti gestiona corespunzator.

Mircea Risnoveanu – Aaylex Trading

La un moment dat am inceput sa avem probleme cu computerele care mergeau prost tot mai des. Am avut un coleg care se ocupa intretinere calculatoare, dar la un moment dat s-au inmultit si nu se mai descurca. Am avut noroc cu domnul Sitaru care a stiut ca e nevoie sa ne preia cineva mentenanta IT si asa am inceput sa colaboram cu Krom, care au preluat inclusiv partea de administrare servere. A fost o poveste de succes pana acum, dar probabil am avut si sansa cu domnul director care a fost inspirat.

 

Alexandra Costache – Sitaru & Asociatii

 

Krom e povestea de succes a antreprenorului roman. Au inceput prin ’98 cand se ocupa un singur om de toate si incet incet s-au extins. Probabil acum nici n-ar mai putea o singura persoana sa le rezolve pe toate. Ii cunosc de mult si nu stiu daca as mai avea incredere sa las toata munca noastra pe mana altcuiva.

 

Gheorghe Naghiu – Patronatul Roman

 

Colaboram cu Krom din 2010. Am fost atunci nevoiti in urma unei preluari externe sa angajam pe cineva pentru mentenanta IT si am avut mai multe variante. I-am ales in urma unei recomandari si nu ne-am inselat. S-au ridicat la nivelul asteptarilor si speram sa tina pasul si in continuare.

 

 Andrei Ciubotaru – AB Construct

Service calculatoare+40 0723 016 455

Service calculatoaresales@krom.ro