Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Retele calculatoare

Retele calculatoare

Viteza si disponibilitate

 

Va oferim servicii de proiectare, administrare si mentenanta retele calculatoare

Cea mai importanta componenta de infrastructura IT este reteaua propriu-zisa. Calitatea proiectului si cea a echipamentelor de retea folosite influenteaza decisiv parametrii de comunicare. Fie ca e vorba de retele de calculatoare wireless sau cablate, accentul trebuie sa cada pe simplitate, calitate si redundanta. Scopul nostru este sa stabilim topologia de retea care ofera viteze maxime si downtime minim afacerii dumneavoastra.

 

 Servicii retele calculatoare:

 • Analiza structurala pentru spatii de birouri pe unul sau mai multe etaje
 • Design si implementare camera tehnica si accesorii
 • Retele calculatoare orizontale pentru statii de lucru si echipamente
 • Retele calculatoare verticale pentru interconectarea pe etaje diferite
 • Transport de date pe infrastructura de fibra optica pentru mediul urban
 • Acces la internet de mare viteza pe infrastructura optica in mediul urban
 • Conexiuni wireless pentru zone greu accesibile
 • Instalare si calibrare de echipamente radio pentru zone greu accesibile
 • Amenajari interioare pentru prize, canale de cablu si puncte de trecere
 • Cablare structurata
 • Administrare retea

 

 

Mentenanta IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

I-am cunoscut pe cei de la Krom intr-o intalnire pe care am avut-o la niste clienti comuni. Noi doream sa ne vindem serviciile de telecomunicatii, ei erau acolo ca sa-si consulte clientii pentru achizitia echipamentelor necesare. Ne-a placut ca au fost discreti si dupa mai multe discutii am decis sa refacem reteaua de calculatoare de la sediul nostru pentru ca ne-am dat seama ca lucrurile ar fi putut sa mearga mult mai bine.

 

Ciprian Onoiu – NetConnect

Se spune ca nu repari o masina care functioneaza. Dar ce faci cu una care nu functioneaza asa cum ar trebui, mai ales cand e vorba de reteaua de calculatoare de la propria firma? Incerci sa-ti dai seama ce nu e in regula si te apuci de treaba. Cam asta era si intentia noastra, dar pana acolo aveam nevoie sa ne dam seama ce nu mergea bine. Am discutat cu cei de la Krom si am decis sa ne apucam de treaba. De-atunci sunt furnizorii nostri de echipamente de retelistica si suntem multumiti de colaborarea de pana acum.

 

Irina Banica – POP & Partners

I’m in Romania since 2004 and I’ve met the guys at Krom while I was working at a corporate merge. I was trying to fix some network problems but it was obsvious I was in over my head. Then I remembered Krom and asked if they were available for assistance. Fortunately they were and that was the beginning of a long and fruitful partnership.

 

Steven M. Pepa – Pepa & Associates

Incepusem sa acceleram productia si imediat am inceput sa simtim limitarile echipamentelor. Stiam ca se impun imbunatatiri, dar nu aveam nici o idee de unde sa incepem. Am vrut sa stabilim o colaborare pe IT ca sa nu mai avem batai de cap, dar inainte de toate cei de la Krom ne-au recomandat sa refacem reteaua de calculatoare cu totul pentru a mari vitezele proceselor. Intre timp productia a mai crescut, iar probleme majore nu am mai intampinat.

 

Lixandru Apostol – Avicola Buzau

 

Service calculatoare+40 0723 016 455

Service calculatoaresales@krom.ro