Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Service IT Bucuresti

Service IT Bucuresti

Rapid si sigur

 

Suntem pregatiti atat pentru interventii rapide la sediul dvs. cat si pentru depanari si reparatii calculatoare defecte in propriul service IT din Bucuresti.

Confortul si eficienta angajatilor dumneavoastra deriva din viteza de raspuns si buna functionare a statiilor de lucru pe care le utilizeaza. De cele mai multe ori, exigentele generate de activitatea clientilor nostri impun cele mai inalte standarde de interventie si operativitate in rezolvarea problemelor hardware care se ivesc.

 

 Servicii de reparatii calculatoare:

  • Evaluarea starii statiilor de lucru si a parametrilor de functionare
  • Identificarea si inlocuirea subansamblelor defecte la fata locului
  • Repararea sau inlocuirea componentelor defecte in service IT propriu din Bucuresti
  • Asigurarea datelor si a configuratiilor specifice fiecarei statii de lucru
  • Recuperarea datelor si a configuratiilor dupa remedierea defectiunilor

 

 

Mentenanta IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

Initial am incercat sa apelam la o persoana fizica care facea reparatii de calculatoare la sediul clientului. Foarte repede am inteles ca e nevoie de un furnizor care sa poata face fata unui volum mai mare de echipamente, asa ca am inceput colaborarea cu Krom. De atunci, ei ne-au preluat majoritatea infrastructurii IT.

 

Diego Stuyck – Facilitec Romania

Colaboram cu Krom din 2010 de cand aveam nevoie de cineva care sa ne ajute cu infrastructura IT. Au fost amabili atunci si am pastrat o relatie foarte bune pana acum. Intre timp au preluat activitatile de IT de la noi cu totul, inclusiv cele de reparatii calculatoare.

 

Monica Cranganu – Italian Design & Architecture

Problemele au aparut pe cand ne cautam un furnizor pentru reparatii de calculatoare. Intre timp nevoile noastre au evoluat si din fericire asta s-a intamplat si cu cei de la Krom. In continuare ei gestioneaza intreaga latura tehnica a businessului nostru, pornind de la service iT si pana la intretinerea intregii retele si speram ca si in viitor sa avem o relatie la fel de buna.

 

Leontin Suciu – Glencore Roamania

 

Service calculatoare+40 0723 016 455

Service calculatoaresales@krom.ro