Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0768 195 377

Servicii hosting

Servicii INTERNET & Hosting

Continuitate si calitate

 

Serviciile de hosting asigura disponibilitatea datelor si viteza de transfer care sunt esentiale si cand e vorba de accesul la internet.

 

Fie ca aveti nevoie de acces rapid la e-mail, web si la reteaua propriului birou sau activitatea dumneavoastra implica transferuri mari de date, viteza de navigare este esentiala. Implementam solutii 100% redundante atat hardware cat si din punct de vedere al conexiunii, astfel incat timpul de intrerupere al accesului la date sa fie minim.

 

 Servicii internet & hosting pentru companii:

  • Servicii hosting domenii si e-mail pe servere cu conexiune redundanta
  • Surse neintreruptibile de electricitate asigurate de generatoare electrice
  • Asigurari permanente de date pentru toata gama de servicii de hosting
  • Analiza si evaluare a necesitatilor de acces la internet
  • Echipamente redundante pentru protectie impotriva avariilor
  • Conexiuni exterioare redundante pentru downtime minim
  • Servicii mentenanta site web

 

Aria de acoperire & serviciile oferite
Lista de servicii oferite per zona:
  • Bucuresti: – tehnologie: FO, servicii: internet
  • Ilfov -Voluntari: – tehnologie: FO+ftp, servicii: internet si retransmisie servcii de programe audiovizuale – Digital

 

Servicii de hosting

Reglementari
Cu privire la serviciile de Internet

 

 

 

Mentenanta IT

Referinte
Ce spun clientii despre serviciile noastre

 

Lucrez la G&M din anul 2008, iar incepand cu anul 2010 ne-am schimbat punctul de lucru. Din pacate am nimerit intr-o zona in care se ia curentul destul de frecvent si ne doream o solutie care sa nu ne limiteze accesul la propriile informatii pe durata penelor. In final am hotarat sa colaboram cu Krom si pentru servicii hosting internet extern si mentenanta site si in sfarsit lucrurile au inceput sa functioneze cum trebuie.

Alex Nenovici – G&M Grup

Mult timp am avut shop-urile online pe un server gazduit intr-un data center care din pacate a inceput sa functioneze din ce in ce mai lent. Am realizat atunci ca e nevoie de o optimizare a bazelor de date pentru reducerea timpului de reactie al platformelor. Odata cu optimizarea, cei de la Krom au fost amabili si ne-au oferit si servicii hosting internet si mentenanta site gratuite pentru 12 luni.

Sinziana Dumitrescu – Editura C.H. Beck

Suntem o firma care activeaza pe piata romaneasca de aproximativ douazeci de ani si de-a lungul timpului am avut multi angajati pentru intretinerea sistemelor IT si a echipamentelor. Am inteles in final ca solutia e sa pastram un singur furnizor de servicii si la momentul respectiv Krom parea cel mai potrivit. Ma bucur ca nu ne-am inselat, altfel ar fi fost foarte greu pentru noi.

Catalin Ionescu – Codecs

In urma unor consultari indelungi, am hotarat sa ne schimbam site-ul. Furnizorii cu care am lucrat la momentul respectiv ne-au ofertat site-ul impreuna cu gazduirea. Din cauza unor probleme administrative, au fost nevoiti sa inchida afacerea si ne-am trezit ca nu mai aveam unde sa ne gazduim site-ul. Am discutat cu cei de la Krom care ne-au pus la dispozitie servicii de hosting internet chiar in aceeasi zi.

Sergiu Capisizu – Cabinet Avocat Sergiu Capisizu

Service calculatoare+40 311 012 049 / +40 768 195 377

Service calculatoaresupport@krom.ro