Please upgrade your browser to view

KROM

We've noticed you're using an outdated or unsupported browser. Please upgrade your browser or choose from one of the modern browsers listed above (Chrome, Firefox, Safari, IE9, IE10, IE11) in order to view our website. Thank you for your time and interest in our services.

Preturi servicii
t:  0723 016 455

Servicii IT

Servicii IT – Krom

Servicii IT & Consultanta

 

Tehnologia a ocupat un loc din ce in ce mai important in mediul de afaceri, indiferent de obiectul de activitate. Operatiunile care se bazeaza pe infrastructura IT au devenit tot mai complexe. Suntem constienti ca tehnologia trebuie sa lucreze in folosul clientilor nostri si nu invers.

 

M e n t e n a n t a
I T & C
 

 

Administrare si optimizare
continua a infrastructurii IT

C o n s u l t a n t a
I T & C
 

 

Proiectare infrastructura
IT personalizata

A u d i t
i n f o r m a t i c
 

 

Evaluare si documentare a infrastructurii IT existente

R e t e l i s t i c a
c a b l a r e
 

 

Executie infrastructura de
retea pentru spatii de birouri

S e r v i c i i
I n t e r n e t & H o s t i n g
 

 

Gazduire online de domenii

Service IT
 

 

Diagnosticari si reparatii
hardware echipamente

 

Solutii IT

Solutii IT personalizate

Servicii IT – Audituri, Service Calculatoare & Consultanta

 

 

Solutii IT atent personalizate pentru fiecare client in parte. Stim ca timpul costa si suntem pregatiti sa facem orice pentru reducerea la minim a perioadelor de inactivitate.

 

Fie ca este vorba de startup-uri sau firme consacrate, solutiile noastre raspund tuturor nevoilor clientilor nostri in conditii optime de eficienta si la cel mai bun raport calitate-pret. De la achizitii pana la implementarea si exploatarea resurselor tehnologice, dorim ca toate investitiile realizate de clientii nostri sa aduca un plus de valoare activitatii lor.

 

Toate aceste servicii IT, de la  cablari structurate pana la service calculatoare, sunt realizate in urma unor documentari atente si in urma consultarilor cu partenerii nostri. Acest lucru ne ofera posibilitatea realizarii de investitii competente cu beneficii semnificative pentru activitatea clientilor nostri.

 

Datorita activitatii de durata in domeniu precum si a volumelor tranzactionate, reusim sa oferim reduceri de costuri pentru statiile de lucru, echipamente, aplicatii software si consumabile. Acest lucru inseamna solutii IT optime la cele mai bune preturi pentru clientii nostri.

 

Optimizarile de costuri se datoreaza si coordonarii atente a serviciilor pe care le oferim. Auditurile tehnice prealabile ne asigura ca nu sunt cheltuite resurse inutil, iar mentinerea tuturor serviciilor in-house exclude aparitia costurilor redundante.

 

Toate parteneriatele noastre se bazeaza, fara exceptie, pe un audit IT prealabil. Pentru a stabili o programare sau pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Service calculatoare+40 311 012 049 / +40 768 195 377

Service calculatoaresupport@krom.ro